window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date());gtag('config', 'UA-151013674-1');

Koralni Kalcij Max

13,59 

Koralni kalcij max je prehransko dopolnilo s kalcijem, magnezijem in vitaminom D3. Kalcij je najbolj zastopan mineral v človeškem organizmu in je potreben za ohranjanje zdravih kosti in zob. Kalcij prav tako prispeva k normalnemu delovanju prebavnih encimov, k normalnem prenosu živčnih impulzov in k normalnem strjevanju krvi.

Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Koralni Kalcij Max
Prehransko dopolnilo

Vsebnost: 80 kapsul
Neto količina: 64 g ℮

Koralni kalcij max je prehransko dopolnilo s kalcijem, magnezijem in vitaminom D3.

Kalcij je najbolj zastopan mineral v človeškem organizmu in je potreben za ohranjanje zdravih kosti in zob. Kalcij prav tako prispeva k normalnemu delovanju prebavnih encimov, k normalnem prenosu živčnih impulzov in k normalnem strjevanju krvi. Vitamin D prispeva k normalni absorpciji kalcija in fosforja, prispeva k normalni ravni kalcija v krvi, k ohranjanju zdravih kosti, k delovanju mišic in k ohranjanju zdravih zob. Dodatek magnezija prispeva k delovanju mišic, k ohranjanju zdravih kosti in k ohranjanju zdravih zob. Koralni kalcij je zadnja leta izredno priljubljena oblika kalcija, ker gre za popolnoma naravni vir kalcija, pridobljen iz fosiliziranih (okamnelih) koral. Fosilne korale so nastale s kopičenjem na kopnem. S pridobivanjem ne uničujemo koralnega grebena ter morskega dna. Koralni kalcij poleg kalcija vsebuje tudi množico drugih mineralov v ionizirani obliki, ki jih telo hitro in lažje absorbira.

Sestavine: Fosilna korala v prahu (274 mg v 1 kapsuli), kalcijev karbonat, magnezijev oksid, pollulan (vodotopen polisaharid), kalcijev citrat, polnilo: kalcijev fosfat, mikrokristalna celuloza; sredstva proti sprijemanju: rastlinski magnezijev stearat in silicijev dioksid; zgoščevalci: karagenan, kalijev klorid; holekalciferol (Vit. D3).

Aktivne snovi:

Navodila za uporabo: Priporočamo 2-4 kapsule dnevno, zjutraj in zvečer, z veliko vode.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Izdelek hranite pri temperaturi do 25 ºC, zaščiten pred vlago in svetlobo.

Proizvajalec: ESI srl, Italija
Zastopnik: Sanofarm d.o.o., Industrijska cesta 6r, 6310 Izola

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Koralni Kalcij Max”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Na vrh