window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date());gtag('config', 'UA-151013674-1');

Nodol obliži – 10 obližev

Domov/Sanofarm, Za odrasle/Nodol obliži – 10 obližev

Nodol obliži – 10 obližev

27,83 

100 na zalogi

Nodol® obliži izkoriščajo sinergično delovanje naravnih sestavin. Posebna tehnologija izdelave z enakomernim in podaljšanim sproščanjem naravnih aktivnih sestavin zagotavlja 24 urno delovanje. Nodol® obliže uporabljamo v predelu sklepov (križ, vrat, koleno,…).

100 na zalogi

Kategoriji: , Oznaka:

Opis

NODOL® Obliži

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Vsebnost: 10 Obližev

Prednosti

 • Klinično potrjena učinkovitost.
 • Naravno in varno delovanje.
 • Edini obliži v Sloveniji, ki delujejo 24 ur.
 • Enostavna in praktična uporaba.
 • Ne draži kože.

Nodol® obliži izkoriščajo sinergično delovanje naravnih sestavin. Posebna tehnologija izdelave z enakomernim in podaljšanim sproščanjem naravnih aktivnih sestavin zagotavlja 24 urno delovanje. Nodol® obliže uporabljamo v predelu sklepov (križ, vrat, koleno,…). Primerni so za odrasle in mladostnike od 12. leta dalje, aktivne športnike in rekreativce.

 

SESTAVA:

Aktivne snovi:

 • kafra,
 • izvleček arnike (Arnica montana),
 • eterično olje sivke (Lavandula angustifolia),
 • dimetilsulfon (metilsulfonilmetan, MSM),
 • izvleček vražjega kremplja (Harpagophytum procumbens),
 • izvleček vrbe (Salix alba).

Pomožne snovi: akrilatni kopolimer, polisorbat 80, eterično olje pomarančevca (Citrus aurantium var. amara).

 

KAKO DELUJE:

Kafra je monoterpen, ki se nahaja v lesu in skorji kafrovca. Lokalno deluje protibolečinsko in protirevmatično ter pospešuje prekrvavljenost.

Arnika vsebuje seskviterpenske laktone, zlasti helenalin in arnifolin, ki delujejo močno protivnetno in antiseptično ter spodbujajo tudi delovanje krvnega obtoka. Poleg tega vsebuje še monoterpene, seskviterpene, ter flavonske in flavonolne glikozide. Zunanje se uporablja pri revmatičnih težavah, udarninah, zmečkaninah, izvinih in izpahih.

Sivka vsebuje eterična olja, ki vsebuje linalilacetat in linalool ter majhne količine monoterpenov, kot so borneol, izoborneol, cineol in kafra. Deluje pomirjujoče in blago sedativno.

Dimetilsulfon (metilsulfonilmetan, MSM) deluje protivnetno in analgetično pri preobremenitvah, vnetjih ter degenerativnih spremembah sklepov. Najpogosteje se uporablja v kombinaciji z glukozaminom in/ali hondroitinom za preprečevanje in zdravljenje osteoartritisa.

Vražji krempelj vsebuje  iridoide, med katerimi sta najpomembnejša harpagozid in prokumbid. Pri revmatičnih boleznih zmanjšujejo vnetje in bolečine.

Vrba vsebuje salicin in njegove derivati ter salicilni alkohol in njegove glikozidi. Iz salicina in njegovih derivatov nastaja salicilna kislina, ki deluje protivnetno. Zunanje se uporablja pri sklepnem in mišičnem revmatizmu.

 

OMEJITVE UPORABE IN KONTRAINDIKACIJE: Kontraindikacije niso znane pri terapevtskih odmerkih, razen v primeru preobčutljivosti na katerokoli sestavino izdelka. Izdelka ne uporabljajte na poškodovani koži.

OPOZORILA: Izdelek za zunanjo uporabo. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

PROIZVAJALEC IN POREKLO: Esi s.p.a., Italija

ZASTOPNIK: Sanofarm d.o.o., Industrijska cesta 6r, 6310 Izola, www.sanofarm.si;

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Nodol obliži – 10 obližev”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Na vrh