window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date());gtag('config', 'UA-151013674-1');

Resveratrol Forte

24,98 

100 na zalogi

Resveratrol Forte je naravno prehransko dopolnilo, ki vsebuje trans resveratrol in je najučinkovitejša oblika resveratrola. Resveratrol spada v skupino polifenolov, pridobljen je iz korenine japonskega dresnika (Polygonum cuspidatum). Resveratrol pripomore k zdravemu srčno-žilnemu sistemu.

100 na zalogi

Kategoriji: , Oznaka:

Opis

RESVERATROL FORTE
PREHRANSKO DOPOLNILO

Vsebnost: 30 tablet po 800 mg
Vsebnost resveratrola: 200 mg resveratrola v 1 tableti

Prednosti:

  • 200 mg čistega resveratrola v eni tableti
  • Poleg 200 mg resveratrola tudi 200 mg ostalih fenolnih spojin

Resveratrol Forte je naravno prehransko dopolnilo, ki vsebuje trans resveratrol in je najučinkovitejša oblika resveratrola. Resveratrol spada v skupino polifenolov, pridobljen je iz korenine japonskega dresnika (Polygonum cuspidatum). Resveratrol pripomore k zdravemu srčno-žilnemu sistemu. Poleg 200 mg čistega trans resveratrola tableta Resveratrol Forte vsebuje tudi 200 mg fitokompleksa, ki še poveča učinkovitost ter bio razpoložljivost samega resvratrola.

Kdaj jemati Resveratrol Forte?

Priporoča se ljudem, ki se nezdravo prehranjujejo in s tem v svoje telo vnesejo premalo antioksidantov ter ljudem, ki sodijo v rizično skupino za najrazličnejše degenerativne bolezni… S prehrano v svoje telo ne vnesemo dovolj antioksidantov, zato jemanje resveratrola strokovnjaki svetujejo prav vsakemu posamezniku.

Sestavine: Japonski dresnik (Polygonum cuspidatum) suhi izvleček korenine vezan na maltodekstrin (standardiziranega na 50% resveratrola); polnila: mikrokristalna celuloza, kalcijev fosfat; sredstva proti sprijemanju: magnezijev stearat, silicijev dioksid.

Navodila za uporabo: Priporoča se 1 tableta na dan. Tableto pogoltnemo s kozarcem vode.

Opozorila: Shranjujte nedosegljivo otrokom. Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme preseči. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.

Proizvajalec: Pharmalife Research, s.r.l., Italija
Zastopnik: Sanofarm d.o.o., Industrijska cesta 6r, 6310 Izola

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Resveratrol Forte”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Na vrh